MUSIKERE

ÆRØ DOG DAYS 2017


Kerim Arhan

“Med risk för att anklagas för att dela ut Judas­kyssar: Kerim Arhan från Malmö är en begåvad sångpoet som kan fylla en lucka som uppstod när Leonard Cohen försvann.”

Håkan Engstrøm – Sydsvenska Dagbladet

Den svensk-tyrkiske Leonard Cohen kommer til Ærø! Kerim Arhan er vokset op i Sverige med en tyrkisk far og svensk mor, og en stemme der giver kuldegysninger.

Musik video til sangen “Nuruosmaniye”

Mere information HER!

SUPER HERO JAM

En supergruppe af London baserede musikere, der i Super Hero Jam formationen, udgør en eksplosiv Funk bombe, der vil springe under Ærø Dog Days!

Mere information HER!

GÊRTZ

Skrevet om GÊRTZ på engelsk: “GÊRTZ is a hot cosmic angel singing lovely little tunes into your soul, giving you a hard-on from hell! As you enter the GÊRTZ universe on her mind blasting tumblr adventure, her tune seeps into your ears, while random images and gifs punches you in the face, giving you a nosebleed. When GÊRTZ straps on her musical cock and penetrates your mind with sound and images, you will be walking like a bow-legged castrate singing cowboy for a week. GÊRTZ is doing you, just the way she always wanted to. Hard, wet and to the bone.”

Mere om Gertz HER!

SLAGKRAFT

Slagkraft er mere end et Trommeorkester. Slagkraft er også et særligt fællesskab, hvor der lægges vægt på rummelighed og mangfoldighed. I forbindelse med Ærø Dog Days skal Slagkraft komme til Ærø, hvor der først holdes en workshop for børn og voksne om fredagen, for siden om lørdagen lave en parade igennem Ærøskøbings gader med alle dem der vil være med!

Mere om Slagkraft HER!

DJ TRIANGLE LOVER

DJ Triangle Lover spiler på vinyl, og det han vil spille ind imellem de forskellige kunstnere, samt op til dans, er en vild blandning af musik fra 70’erne, 80’erne, 90’erne og 00’erne. Alt fra Jazz, Bossanova og Samba for hyggen, til Funk, Hip Hop og House – til de dansende!

Mere om DJ Triangle Lover HER

 

 

ÆRØ DOG DAYS 2016 

MARIE FRANK – Lørdag d. 30. kl.15:00

Marie_Frank_presse
I 2015 udkom Marie Franks anmelderroste 6. album “Kontinua” der er hendes første med danske tekster. Det er sange der på poetisk vis kredser om sammenhæng og brud og om at forsøge at forblive hinandens medmennesker i stedet for langsomt at blive hinandens modmennesker.

Marie Frank debuterede i 1999 med albummet ”Ancient Pleasures”, der tog både publikum og medier med storm. Den charmerende og karakteristiske sangerinde høstede mange tunge musikpriser og sang kæmpe hits som ”Symptom Of My Time”, “Save a little Love”, klub klassikeren med Brother Brown ”Under The Water”, “Worth it” og Whoops Wrong Daisy”.

Hun var nok ny for den store offentlighed, men havde spillet på gaderne i ind- og udland i årevis og havde af den vej høstet massevis af den slags erfaring der både sætter sig i sangene og i sikkerheden som performer.

Maries koncerter er båret af nærvær, nerve og en ligefrem ægthed der tager publikum i hånden i et medrivende og ofte humoristisk show der byder på en god blanding af de store hits fra det fornemme bagkatalog og de nye danske sange. Hun akkompagneres ved koncerten af multi instrumentalisten Anders Pedersen.

Mere om Marie Frank på hendes website HER

 

NYE MENNESKER – Lørdag d. 30. kl. 20:00

NYEMENNESKER

Line Bøgh (for oven til venstre) skriver historier der har det til fælles, at de udspiller sig I København og omhandler mennesker, der lever lidt anderledes end alle andre. Vi kommer tæt på det det besværlige sind, den utæmmede psyke, og alle de historier der ligger og ulmer I os alle sammen, dét der gør os underlige, afvigende, spændende og udtryksfulde. Teksterne er mundrette og let tilgængelige, og er ofte blevet sammenlignet med Dan Turells digte.
Ann Falden (for oven til højre) er eksperimenterende musiker, med en særlig tilgang til skabelse af et lydunivers. Hun gør brug af utraditionelle instrumenter som hangdrum og percussion, og blander det med elektroniske beats, keyboards og laptop.
Nye mennesker er et moderne niche-projekt der tilstræber at blande historiefortælling og lyd, ud fra en overbevisning om, at litteratur kan opleves stærkere via et moderne lydbillede. Det er et forsøg på at trække litteraturen ud i byen, så historierne igen kan blive noget vi er sammen om, noget vi oplever I fællesskab.
Line Bøgh (teksforfatter & Speak) 
Ann Falden (Labtop, vokaler, hand drum, percussion, cajon og produktion)

Mere om Nye Mennesker HER!

 

 

KRISTIAN “UFO” HUMAIDAN – Lørdag d. 30. kl. 21:00
View More: http://camillajorvad.pass.us/majkristian
Kristian UFO Humaidan, der bor på Ærø var fra 2003 – 2009 en del af rap-duoen UFO-Yepha, udkom september 2015 med et nyt album.
Efter de succesfulde år i UFO-Yepha udgav Kristian solo albummet “Humaidan” fra 2011, hvor han udforskede sit singer/songwriter udtryk.
I september 2015 kom så albummet ’Stjernesprog’ – et modent album fra rapperen og sangskriveren!

På sit album blander han rap med klassisk sangskriver tradition og tilsætter hiphop beats, live cello og klaver. Han har masser på hjerte og det leveres med indlevelse og nærvær.

Det nye album ’Stjernesprog’ har høstet flotte anmeldelser i bl.a. GAFFA (5*) og Politiken (4*). På albummet forenes det bedste fra begge verdener, og hiphoppens drevne breakbeats og flow af ord, smelter sammen med en række akustiske instrumenter og fine melodier. Fortællestemmen er roligere og mere afbalanceret på dette album og det er som om, at Kristian har fundet hjem i sit udtryk. Fra et sted der er dybere end hidtil, tages små og store temaer op og undersøges nærmere, med stort sprogligt overskud og insisterende nysgerrighed.

Til Ærø Dog Days vil Kristian lave en solo showcase!

Læs mere om Kristian UFO Humaidan HER

 

LUCAS ALEXANDER – Lørdag d. 30. kl. 22:00

LUCAS_FREE

Lucas Alexander er sanger, skuespiller, performer og en sand Bon Vivant!

Lucas Alexanders ualmindelige personlige stil kan kaldes avant-garde Gothic, med en seriøs twist af Star Wars, Aliens og Science Fiction. En sjældent set kombination i Danmark, og vært at opleve live gennem hans store personlige karisma og dybe stemme.

Lucas Alexander laver også film, og giver den hele armen når han skal lave musik videos til sig selv og hans band Masters of the Universe A.K.A M:O:T:U.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at Lucas på et tidspunk var gift med Queen of Punk Nina Hagen, og at det har sat sine spor i hans liv. Det bragte ham rundt i hele verden og givet ham et globalt udsyn med sin musik og sit personlige udtryk.

Lucas Alexander skal performe solo lørdag aften, d. 30 juli,samt sammen med Susanne Lana om søndagen d. 31 juli under Ærø Dog Days.

Mere om Lucas Alexander HER

 

DJ TRIANGLE LOVER

 yellowyellow

DJ Triangle Lover – Lørdag d. 30 – NIGHT

DJ Triangle Lover er DJ alteregoet  på kunstneren Jacob Fuglsang Mikkelsen, der har kommet til Ærø med sin familie, næsten hver sommer siden han var barn. .

Mere om Jacob Fuglsang Mikkelsen HER
 IMG_5920
MARSTAL:LIDELL – Søndag d. 31 kl. 18:00
Drømme-pop duoen marstal:lidell består af Henrik Marstal og Anna Lidell.
Henrik Marstal er en dansk musiker med aner fra Ærø, komponist, producer og forfatter. Han har som musiker arbejdet med aspekter af rock, pop og electronica og været aktiv som komponist og tekstforfatter i flere sammenhænge. Han har desuden udgivet en række fagbøger primært relateret til musik samt redigeret sangbøger. Marstal har gennem en årrække debatteret musik, medier, køn og kultur, og han har blogget for Information og siden 2012 Politiken. Endelig har Marstal en musikpolitisk baggrund, blandt andet som medlem af Statens Kunstfond.
Anna Lidell er producer og multi- musik kunstner, der bland andet kører sit eget pladeselskab og samarbejder med en lang række kunstnere i forskellige projekter.
Susanne Lana- 2000 forestillinger på Bakken
 
SUSANNE LANA – søndag d. 31. kl. 20:00
Ærø Dog Days er stolte for at kunne præsentere den legendarisk danske sangerinde Susanne Lana!
Susanne elsker dyr men har en hel klar forkærlighed for hunde, og måske helst specifikt hendes egen lille frækkert Felix.
Susannes smukke evergreens er indkodet i de fleste dansker af en hel generations musik-DNA. Sangen “Hvis Tårer var Guld” har danskerne danset
kind-dans til og hold hinanden lidt ekstra hårdt i hinanden, for at ikke selv opleve ordene i den hjerteskærende tekst.
Til Ærø Dog Days skal Susanne også synge sammen med Lucas Alexander, som med sin dybe dramatiske stemme er en perfekt kontrast til Fru Lanas.
Mere om Susanne Lana HER